header_image

Your search results

Beekstraat 7 te Apeldoorn

€ 1
beschikbaar

Algemeen
De Beekstraat is een zijstraat van de hoofdwinkelstraat van Apeldoorn. In de Markstraat/Beekstraat bevinden zich winkelconcepten uit verschillende branches en diverse horecagelegenheden. In de Markstraat vindt u onder andere WAAR, Nawijn & Polak en Rembrandt en in de Beekstraat Microbrouwerij Puik Bieren.

De Beekstraat is de afgelopen jaren flink opgeknapt door Gemeente Apeldoorn. Hiermee heeft men het karakter van de oude route Marktstraat/Beekstraat richting het Marktplein nieuw leven ingeblazen. Het gele asfalt is vervangen door rode klinkers, zodat de Marktstraat en Beekstraat ook optisch meer betrokken worden bij de rest van het centrum.

Er is meer beplanting gekomen en de grootste blikvanger wordt echter een bovengronds waterloopje, de zogeheten Marktstroom. Er wordt een groene Wadi gerealiseerd en de Grift zal hersteld worden. Dit maakt het object nog specialer: gelegen in hartje centrum in het groen en aan het water.

Een impressie van de herinrichting Beekstraat/Marktstraat is te vinden op de site van Gemeente Apeldoorn: https://www.apeldoorn.nl/DATA/TER/actueel/nieuws/2019/12_december/Plankaart_herinrichting_binnenstad.pdf

Objectinformatie
Winkel/horecapand op begane grond gelegen op prominente plek hoek Beekstraat/Marktstraat. Hierdoor heeft het pand een frontbreedte van maar liefst circa 18 meter aan de Beekstraat en circa 12 meter aan de Markstraat.

Gemeente Apeldoorn heeft aangegeven medewerking te verlenen aan horecabestemming categorie 2.

Oppervlakte
Oppervlakte begane grond circa 321m² VVO

Deelverhuur is bespreekbaar.

Frontbreedte
De winkel heeft een front van maar liefst circa 30 meter!

Huurprijs
Op aanvraag

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de afsluitdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nutsvoorzieningen, huurder is direct contractant van de nutsbedrijven.

Betalingen
Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale vijf jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Casco
Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Alle zaken die niet tot het casco behoren worden om niet aan huurder beschikbaar gesteld. Onderhoud en vervanging van zaken die niet tot het casco behoren zijn voor rekening van huurder. Opleveringsniveau bij einde huurtermijn is in principe casco, tenzij verhuurder anders bepaalt.

Het pand wordt ‘as is’ opgeleverd, tenzij partijen anders overeenkomen.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model voor winkelruimte zoals is
vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met enkele aanpassingen door verhuurder.

Aanvaarding/oplevering
In overleg

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Brochure download
Prijs: € 1
Oppervlak: 321 m2
Aanvaarding: in overleg
Frontbreedte: 3000
Bestemming: winkelruimte
Verdiepingen: 1
Welstandsklasse: B1
Bijdrage Winkeliersvereniging: false
Horeca Mogelijk: true
Bouwperiode: 1906-1930
Toilet
Eigen entree

Neem contact met ons op

Vergelijk aanbod

Vergelijkbaar aanbod

verhuurd onder voorbehoud

Hoofdstraat 24 te Apeldoorn

180 m2
Algemeen Winkelruimte op prachtige zicht-/hoeklocatie nabij het centrum ...
Algemeen Winkelruimte op prachtige zicht-/hoeklocatie nabij het centrum van Apeldoorn. De winkel ligt op de hoek van de Hoofdstraat/Kalverstraat en ...
€ 29.500 per jaar
beschikbaar

Hoofdstraat 89 te Apeldoorn

145 m2
Algemeen Courante winkel, gelegen midden in de Hoofdstraat ...
Algemeen Courante winkel, gelegen midden in de Hoofdstraat van Apeldoorn op absolute A1 stand. In de directe omgeving zijn onder ...
€ 77.500 per jaar
beschikbaar

Hoofdstraat 66 te Apeldoorn

462 m2
Algemeen Courante winkelruimte op A-1 stand in de ...
Algemeen Courante winkelruimte op A-1 stand in de Hoofdstraat van Apeldoorn. De winkel is gelegen tussen bekende winkelketens zoals Score, ...
€ 199.000 per jaar