header_image

Your search results

Boogschutterstraat 10 24 te Apeldoorn

Algemeen
Apeldoorn Noord heeft een luxe uitstraling, een groen karakter en is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto door de uitvalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van de Rijksweg A50 welke direct aansluit op de A1.

Perceel
Het perceel is gelegen op prominente zichtlocatie direct aan de Oost Veluweweg. De perceelgrootte meet ca. 8.283m² en belendende percelen zijn onder andere het prominente kantoorgebouw ‘La Tour’ en de Gamma en Subway. Ontsluiting van het perceel kan zowel via de Boogschutterstraat als de Vissenstraat.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Apeldoorn, Sectie AF, nummer 3039

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 8.283m².

Bestemming
Het perceel valt onder het bestemmingsplan “Sprenkelaar en Anklaar” en heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’.

Oplevering
In huidige staat

Vraagprijs
€ 195,- per m² exclusief BTW

Omzetbelasting
Het zal geopteerd worden voor een BTW belaste levering

Aanvaarding
In overleg

Zekerheidsinstelling
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen uiterlijk 4 weken na
koopovereenstemming te voldoen op derdengeldrekening van praktiserend notaris.

Bijzondere bepaling
Aan verkoper is niet bekend, dat de onroerende zaak enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het normale gebruik door de koper of die heeft geleid of naar redelijke verwachting zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen. Indien na eigendomsoverdracht blijkt dat er wel sprake is van enige vervuiling, dan aanvaardt verkoper hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Brochure download
Aanvaarding: in overleg
Bestemming: bouwgrond
Toilet
Eigen entree

Neem contact met ons op