header_image

Your search results

Korenstraat 7 te Apeldoorn

€ 36.000 per jaar
beschikbaar

Algemeen
Karakteristiek pand met een fenomenaal breed front in de modestraat van Apeldoorn. De Korenstraat staat bekend om zijn ruime keus aan mode winkels zoals Bla Bla Women, Tommy Hilfiger, Sandwich, Jac Hensen en Tempelman Exclusive.

Objectinformatie
Voorheen bestond de winkel uit twee winkels namelijk nummer 7 en nummer 9. In het verleden is de tussenmuur doorgebroken waardoor het nu één mooie grote ruimte betreft. De totale oppervlakte bedraagt circa 146m² verdeeld over de begane grond en kelder.

De begane grond heeft een oppervlakte van circa 100m² bestaande uit verkoopruimte, kleedruimte en dienstruimte (toilet en pantry). De kelder heeft een totale oppervlakte van circa 46m² en kan gebruikt worden als opslagruimte. De hoogte van de kelderruimte varieert van 1,76 meter tot 1,97 meter.

Frontbreedte
Circa 14 meter

Huurprijs
€ 36.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de afsluitdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nutsvoorzieningen, huurder is direct contractant van de nutsbedrijven.

Betalingen
Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale vijf jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Casco
Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Alle zaken die niet tot het casco behoren worden om niet aan huurder beschikbaar gesteld. Onderhoud en vervanging van zaken die niet tot het casco behoren zijn voor rekening van huurder. Opleveringsniveau bij einde huurtermijn is in principe casco, tenzij verhuurder anders bepaalt.

De winkel wordt ‘as is’ opgeleverd, inclusief installaties, wanden etc.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model voor winkelruimte zoals is
vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met enkele aanpassingen door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Brochure download
Prijs: € 36,000 per jaar
Oppervlak: 146 m2
Aanvaarding: in overleg
Frontbreedte: 1400
Bestemming: winkelruimte
Verdiepingen: 1
Welstandsklasse: A2
Bijdrage Winkeliersvereniging: false
Horeca Mogelijk: false
Toilet
Eigen entree

Neem contact met ons op

Vergelijk aanbod

Vergelijkbaar aanbod

beschikbaar

Beekstraat 22 te Apeldoorn

412 m2
Algemene informatie De Apeldoornse binnenstad wordt al een ...
Algemene informatie De Apeldoornse binnenstad wordt al een aantal jaar stap voor stap opgeknapt en mooier gemaakt. Dit jaar is ...
beschikbaar

Hoofdstraat 66 te Apeldoorn

462 m2
Algemeen Courante winkelruimte op A-1 stand in de ...
Algemeen Courante winkelruimte op A-1 stand in de Hoofdstraat van Apeldoorn. De winkel is gelegen tussen bekende winkelketens zoals Score, ...
€ 199.000 per jaar
beschikbaar

Hoofdstraat 136 te Apeldoorn

346 m2
Algemeen Courante winkelruimte op uitstekende locatie in de ...
Algemeen Courante winkelruimte op uitstekende locatie in de Hoofdstraat van Apeldoorn. De winkel is gelegen tussen de bekende winkelketens zoals ...
€ 75.000 per jaar