header_image

Your search results

Laan van de Maagd 119 123 te Apeldoorn

€ 42.500 per jaar
verhuurd

Algemeen
Kantoor- en bedrijfsruimte in een representatief bedrijfsverzamelgebouw op bedrijvenpark Apeldoorn Noord Fase II. Het bedrijventerrein is vrijwel direct gelegen aan de A50 en is uitstekend bereikbaar via goede uitvalswegen.
Door het koppelen van drie kopunits is een multifunctioneel pand ontstaan welke als kantoor, showroom en bedrijfsruimte gebruikt kan worden. De afwerking is ‘industrieel’ en door de vele glaspuien en lichtstraten is het een prettige werkomgeving.

Objectinformatie

Oppervlakte Begane Grond circa 239m²
Oppervlakte 1e verdieping circa 239m²
Totaal circa 478m²

De begane grond is verdeeld in magazijnruimtes en kantoorruimte. De eerste verdieping heeft meerdere kantoorruimtes en magazijnruimte. Maar liefst 9 parkeerplaatsen op eigen terrein!

De rechterhoek van het pand is verhuurd.

Huurprijs
€ 42.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de afsluitdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nutsvoorzieningen, huurder is direct contractant van de nutsbedrijven.

Betalingen
Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale vijf jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Casco
Er is casco verhuur van toepassing. Zaken die niet tot het casco behoren en in het gehuurde aanwezig zijn, worden ‘om niet’ aan huurder beschikbaar gesteld. Bij einde van de huurovereenkomst dienen deze zaken in het gehuurde achter te blijven.
Huurder dient periodiek onderhoud uit te voeren op installaties en hiertoe een onderhoudscontract af te sluiten. Vervanging en/of reparatie van installaties is voor rekening van huurder. Dit betreft onder meer navolgende zaken:
– Airconditioning
– Cv-installatie gekoppeld aan radiatoren
– Electrische overheaddeuren
– Pantry
– Toiletten

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model voor winkelruimte zoals is
vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met enkele aanpassingen door verhuurder.

Aanvaarding/oplevering
In overleg

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Brochure download
Prijs: € 42,500 per jaar
Aanvaarding: in overleg
Bestemming: kantoorruimte
Toilet
Eigen entree

Neem contact met ons op

Vergelijk aanbod

Vergelijkbaar aanbod

Laan van de Ram 21 te Apeldoorn

Algemeen Modern en architectonisch bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 16 ...
Algemeen Modern en architectonisch bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 16 zelfstandige bedrijfsunits. De bedrijfsunits kenmerken zich door functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Door ...

Stationsstraat 198 te Apeldoorn

150 m2
Algemeen De kantoor-/winkelruimte ligt midden in het centrum ...
Algemeen De kantoor-/winkelruimte ligt midden in het centrum van Apeldoorn, tegenover het Marktplein en het stadhuis aan een drukke doorgaande ...
€ 25.000 per jaar

Sutton 4 te Apeldoorn

ALGEMEEN Omschrijving Het complex aan Sutton 4 te ...
ALGEMEEN Omschrijving Het complex aan Sutton 4 te Apeldoorn is verdeeld over de begane grond en 1e verdieping met een ...
€ 39.500