header_image

Your search results

Mariastraat 22 te Apeldoorn

€ 29.500 per jaar

Algemeen
Fraaie winkelruimte op begane grond steenworp afstand van de Hoofdstraat aan de in- en uitgang van de Oranjerie. De winkel heeft een prachtige layout door de courante lengte, breedte verhouding. De Mariastraat is de zijstraat van de hoofdwinkelstraat (de Hoofdstraat) en behoort tot het kernwinkelgebied van Apeldoorn. Belendende winkels zijn Bever, Van Beek Bedden, Big Bazar, Bristol, Game Mania en Intertoys.

Objectinformatie
Oppervlakte circa 130m² BVO

Frontbreedte
Circa 8 meter

KOOP
Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Apeldoorn, sectie U, nummer 7368 A 20

Opleveringsniveau
In huidige staat

Omzetbelasting
Koper en verkoper dienen een optieverzoek in bij de Inspectie tot een met BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstellen huurder niet aan het criterium ‘’meer dan 90% BTW belaste presentaties verrichten voldoet’’, en zodoende het verzoek om BTW belaste presentaties niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader over een te komen percentage.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsinstelling
10% van de overeengekomen koopsom.

Bijzondere bepaling
Aan verkoper is niet bekend, dat de onroerende zaak enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het normale gebruik door de koper of die heeft geleid of naar redelijke verwachting zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen. Indien na eigendomsoverdracht blijkt dat er wel sprake is van enige vervuiling, dan aanvaardt verkoper hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

HUUR
Huurprijs
€29.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de afsluitdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nutsvoorzieningen, huurder is direct contractant van de nutsbedrijven.

Betalingen
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale vijf jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Opleveringsniveau
Casco met uitzondering van het rolgordijn en deels bestaand electrawerk. De huidige vloer- en wandafwerking zal gehandhaafd worden. Alle zaken die niet tot het casco behoren, worden ‘om niet’ aan huurder overgedragen.

Casco
Verhuurd wordt uitsluitend het casco.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model voor winkelruimte zoals is
vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met enkele aanpassingen door verhuurder.

Aanvaarding/oplevering
In overleg.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Brochure download
Prijs: € 29,500 per jaar
Oppervlak: 130 m2
Aanvaarding: in overleg
Frontbreedte: 800
Bestemming: winkelruimte
Verdiepingen: 1
Welstandsklasse: A2
Bijdrage Winkeliersvereniging: false
Horeca Mogelijk: false
Toilet
Eigen entree

Neem contact met ons op

Vergelijk aanbod

Vergelijkbaar aanbod

beschikbaar

Hoofdstraat 87 te Apeldoorn

75 m2
Algemeen Courante winkel op begane grond met prachtige ...
Algemeen Courante winkel op begane grond met prachtige authentieke pui, gelegen midden in de Hoofdstraat van Apeldoorn op absolute A1 ...
€ 55.000 per jaar
verhuurd

Hoofdstraat 129 te Apeldoorn

331 m2
Algemeen Winkelruimte op A1 locatie centraal in de ...
Algemeen Winkelruimte op A1 locatie centraal in de Hoofdstraat van Apeldoorn. De winkel is gelegen tussen de bekende winkelketens zoals ...
€ 69.000 per jaar
Verkocht

Hoofdstraat 136 te Apeldoorn

358 m2
BELEGGINGSOBJECT Algemeen Courante winkelruimte op begane grond op ...
BELEGGINGSOBJECT Algemeen Courante winkelruimte op begane grond op uitstekende locatie in de Hoofdstraat van Apeldoorn. De directe omgeving biedt een ...