header_image

Your search results

Steenbokstraat 9 te Apeldoorn

€ 95.000 per jaar
beschikbaar

BEDRIJFSRUIMTE / Showroomruimte op de begane grond en 1e verdieping

KENMERKEN

Algemeen
Courante bedrijfsruimte op begane grond (gedeelte) en 1e verdieping op uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein Noord op korte afstand van de A50. Op dit deel van het bedrijventerrein zijn verschillende showrooms gevestigd, voornamelijk autobedrijven.

Objectinformatie
Oppervlakte
Begane grond circa 713m² BVO
1e verdieping circe 1.170m² BVO
TOTAAL circa 1.883m² BVO

De showroomruimte op de verdieping is via de buitenzijde middels een autohelling bereikbaar. In de showroom is de consumententrap naar de verdieping gesitueerd. Gezamenlijke parkeerruimte op eigen terrein.
Momenteel wordt de showroom gedeeld met een collega autobedrijf, desgewenst kan hier een fysieke scheiding aangebracht worden.

Parkeerplaatsen op eigen terrein (gezamenlijk gebruik).

Huurprijs
€ 95.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale vijf jaar.

Betalingen
Per maand vooruit te voldoen.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de afsluitdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nutsvoorzieningen, huurder is direct contractant van de nutsbedrijven.
KENMERKEN

Opzegtermijn
12 maanden.

Casco
Verhuurd wordt uitsluitend het casco.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model voor winkelruimte zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met enkele aanpassingen door verhuurder.

Aanvaarding/oplevering
In overleg

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Brochure download
Prijs: € 95,000 per jaar
Aanvaarding: in overleg
Bestemming: bedrijfsruimte
Toilet
Eigen entree

Neem contact met ons op